Vind de beste traprenovatie specialist

Gratis en vrijblijvend

Bewakingscamera

Vind jij het lastig om een geschikt bedrijf te vinden voor jouw traprenovatie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij leggen je haarfijn uit waarop je moet letten tijdens het vergelijken van traprenovatie specialisten.

Een open trap zorgt voor meer lichtinval en ruimte in je woning in Eindhoven. Dit komt door de doorkijk van de trap. Is jouw open trap toe aan een traprenovatie? Dan is het verstandig om de verschillende aanbieders goed met elkaar te vergelijken. Zo kun je niet alleen kosten besparen maar ben je ook zeker van een goede kwaliteit en uitstraling. Wil jij weten hoe je de traprenovatie van open trappen in Eindhoven het beste kunt vergelijken? Wij leggen het je graag uit.

Spring snel naar:

Voordelen van een traprenovatie bij een open trap in Eindhoven

Is jouw open trap in Eindhoven versleten? Dan heb je over het algemeen twee keuzes: een nieuwe trap laten plaatsen of de huidige trap renoveren. Wanneer je ervoor kiest om jouw open trap te renoveren biedt dit verschillende voordelen.

 

Zo is een traprenovatie veel sneller gedaan dan het plaatsen van een compleet nieuwe trap in Eindhoven. Vakspecialisten zijn er gemiddeld binnen één á twee dagen mee klaar. Je heb dus in principe een ‘nieuwe’ trap binnen één of twee dagen. Verder is er ook geen hak- en breekwerk nodig voor een traprenovatie van een open trap. Je hebt dus veel minder overlast dan wanneer je een volledig nieuwe trap laat plaatsen.

 

Daarnaast is een traprenovatie van een open trap een stuk beter voor het milieu dan het plaatsen van een nieuwe trap in Eindhoven. Dit komt omdat je veel minder afval hebt. Ook kun je jouw trap op een makkelijke manier aanpassen naar een dichte trap.

Kosten voor een traprenovatie van een open trap in Eindhoven

Een traprenovatie van een open trap in Eindhoven is over het algemeen een stuk goedkoper dan die voor een dichte trap. Dit komt omdat je minder materiaal nodig hebt. De prijs van de traprenovatie van een open trap is afhankelijk van verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan het aantal trapredens, het aantal trappen, de bekleding van de trap, de vorm van de trap en of je kiest voor de optie om je open trap dicht te laten maken.

 

Voor de traprenovatie van een open trap in Eindhoven met tapijt betaal je gemiddeld €300 tot €600. Ga je voor laminaat? Dan ligt de prijs tussen de €400 en €1000. Voor hout betaal je zo’n €700 tot €2000 en voor PVC €450 tot €1100. Dit zijn de kosten per trap inclusief het materiaal. Wil jij jouw trap alleen laten schilderen? Dan kost dit je tussen de €300 en €700.

Stappenplan traprenovatie open trap in Eindhoven

Voor een traprenovatie van een open trap in Eindhoven is een vakspecialist gemiddeld één tot twee dagen bezig. De traprenovatie van de open trap bestaat uit meerdere werkzaamheden. Het begint natuurlijk allemaal met een goede voorbereiding. Wat wil je doen met je nieuwe treden? Welke bekleding wil je gebruiken bij de traprenovatie van je open trap? En hoe wil je de open trap er uiteindelijk uit laten zien?

 

Als je de voorbereidingen in Eindhoven hebt getroffen is het tijd om het oude materiaal te verwijderen. Alle bekleding en afwerkmaterialen moeten van de trap af worden gehaald. De open trap moet helemaal kaal zijn voor de traprenovatie. Ook alle oude lijmresten worden verwijderd zodat de treden egaal en glad zijn. Zo past de nieuwe bekleding er strak op.

 

Vervolgens moet het materiaal op maat gemaakt worden. Op deze manier past het precies. De manier waarop je het materiaal op maat maakt, is afhankelijk van het materiaal dat je hebt gekozen. Het is belangrijk om van te voren goed op te meten wat alle afmetingen zijn. Wanneer dit niet goed gebeurt en het materiaal niet past, krijg je natuurlijk te maken met een hoop extra kosten. Wanneer je een specialist in Eindhoven inschakelt voor de traprenovatie van jouw open trap, ben je zeker van een goed resultaat. Hij zal het maximale uit jouw budget halen.

 

Zijn alle materialen gereed? Dan is het tijd voor de montage. De specialist in Eindhoven begint altijd bovenaan de trap. Dit komt omdat de lijm een aantal uur moet drogen. Dan is het natuurlijk niet handig als je bovenaan de trap staat. Zorg er dus ook voor dat je de komende 24 uur niet meer naar boven hoeft met die trap. Zo heeft de lijm genoeg tijd om te drogen.

 

Dacht je dat je al klaar was? Een traprenovatie van een open trap in Eindhoven is pas klaar als de afwerking gedaan is. Alle naden worden met een siliconekit in dezelfde kleur als de rest van de trap gemaakt. Ook wordt er een trapleuning geplaatst, wel zo veilig!

Van een open trap een dichte trap maken

Een open trap in Eindhoven zorgt voor meer licht en ruimte in je huis, maar het is wel minder veilig dan een dichte trap. Je maakt dan in feite de achterkant van de trap dicht. Op deze manier heb je geen ruimte meer tussen de traptreden. Het is een stuk veiliger, maar de kosten voor jouw traprenovatie gaan vanzelfsprekend wel omhoog.

Traprenovaties voor open trappen in Eindhoven vergelijken op vergelijktraprenovatie.nl

Is jouw open trap in Eindhoven toe aan een traprenovatie? Om kosten te besparen en er zeker van te zijn dat de kwaliteit goed is, is het verstandig om verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Wij kunnen jou daarbij helpen. Laat jouw wensen achter en ontvang gratis offertes van verschillende vakspecialisten in EIndhoven. Uiteraard bepaal jij zelf welke specialist het beste aansluit bij jouw wensen en eisen omtrent de traprenovatie van de open trap. Door op deze manier te vergelijken kun je tot wel 40% op jouw traprenovatie besparen. En dat in slechts enkele minuten. Start vandaag nog met open trap renovaties vergelijken op vergelijktraprenovaties.nl.

DeVries_Franske_Circkel

Ben je een vakspecialist?

Wij brengen je eenvoudig in contact met klanten die actief op zoek zijn naar jouw diensten. Meld je aan via het formulier.